DVOSTRUKO SLAVLJE HAJDUKA / Bolan udarac za Dinamov ponos

Image
Foto: hajduk.hr

Izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić uložio je veliku svotu novca u Dinamovu omladinsku školu, ali u nedjelju su juniori i kadeti iz Maksimira potpuno nadigrani od Hajdukovih vršnjaka.

3.10.2011.
13:15
hajduk.hr
VOYO logo

U susretima 7. kola prvenstva za juniore i kadete Dinamo je gostovao u Splitu. Hajdukovi kadeti pobijedili su 3:0 dvama pogocima Mujana i jednim golom Pašalića, dok su juniori slavili sa 4:1. Golove su zabili Tomičić, Radošević, Kovačić i Kiš iako su Modri čak i poveli preko Čakaruna.

Klub iz Maksimira već godinama ulaže visoke svote novca u svoje omladinsku školu kako bi pružio svim uzrastima odlične uvjete za treniranj, a u plavom dresu sve je više mladih iz Dalmacije kojima  se nude sjajni uvjeti za napredak.

No, u utakmici juniora u bijelom dresu je briljirao Tomislav Kiš, rođeni Zagrepčanin koji je nogometno prohodao u Croatiji iz Sesveta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kadeti Hajduka sada su prvi na ljestvici sa sedam pobjeda iz sedam nastupa, a juniori su isto vodeći sa šest pobjeda i remijem iz sedam utakmica. Dinamo je u obje kategorije tek na trećem mjestu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo