A IZA PONOĆI JA BIT ĆU TU... / Bolt 'zaružio' u noćnom klubu na Jarunu

Image
Foto: Pixsell

Iza ponoći je na zabavu u noćni klub na Jarunu stigao i nezaobilazni Usain Bolt, apsolutna zvijezda 'Hanžeka', dok je naizgled hladna Ruskinja Ana Čičerova potpuno otpustila kočnice. Blanka Vlašić je preskočila atletski after party.

14.9.2011.
10:26
Pixsell
VOYO logo

Najbolja hrvatska atletičarka se odmah nakon mitinga zaputila prema Splitu i preskočila je noćno okupljanje kolega i kolegica u noćnom klubu Gallery na Jarunu. Zato se njezina najveća suparnica Ana Čičerova, koja na 'prvu loptu' izgleda prilično suzdržano, opustila u krug atletskih prijatelja.

Najveća zvijezda 'Hanžeka', čovjek koji je istrčao najbržu 'stotku' u povijesti grada Zagreba, nije se pojavio na početku after partyja. Usain Bolt se nakon mitinga uputio prema hotelu, ali se onda u 1 sat iza ponoći pojavio u noćnom klubu i pridružio zabavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva zvijezda tuluma je ipak bio Poljak Tomasz Majewski, olimpijski prvak u bacanju kugle, koji je vladao plesnim podijem i bez problema pod svakom rukom držao plesnu partnericu.

Među gostima su bile i nekadašnje hrvatske atletske nade Kristina Perica i Danijela Grgić, baš kao i suspendirana europska prvakinja Sandra Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo