šokantna vijest u engleskoj / Britanski mediji složni: 'Arsenal je igrao užasno, a Wenger odbija prihvatiti zasluženi poraz'

Image
Foto: Daily Mail

Daily Mirror piše kako Wenger za poraz krivi odluku suca Ovidiua Hategana koji je u 40. minuti susreta dodijelio drugi žuti karton Olivieru Giroudu nakon čega je Arsenal ostao s igračem manje

17.9.2015.
12:03
Daily Mail
VOYO logo
Image
jedna od najvećih pobjeda u povijesti /

Ovo je bio potres: Dinamo protutnjao Maksimirom i bacio Arsenal na koljena!

Image
jedna od najvećih pobjeda u povijesti /

Ovo je bio potres: Dinamo protutnjao Maksimirom i bacio Arsenal na koljena!

Jučerašnju pobjedu Dinama nad Arsenalom od 2-1 u utakmici 1. kola F skupine nogometne Lige prvaka britanski mediji su u četvrtak opisali kao "šokantnu", a igru Arsenala ocijenili su "užasnom".

Na naslovnici Daily Maila piše: "Dinamo slavi šokantnu pobjedu nad užasnim Arsenalom". "Potres večer prije utakmice nije potresao Arsenal, ali su doživjeli zakašnjeli šok kada je Olivier Giroud zbog gubitka samokontrole isključen pet minuta prije kraja prvog poluvremena", dodaje Daily Mail.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina britanskih medija prenosi riječi trenera 'topnika' Arsena Wengera koji za poraz krivi suca.

Daily Mirror piše kako Wenger za poraz krivi odluku suca Ovidiua Hategana koji je u 40. minuti susreta dodijelio drugi žuti karton Olivieru Giroudu nakon čega je Arsenal ostao s igračem manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A Arsenalovih 10 igrača nije uspjelo zaustaviti hrvatskog prvaka da upiše prvu pobjedu u grupnoj fazi natjecanja Lige prvaka od 1999. unatoč golu koji je za Topnike u 78. minuti zabio Walcott". 

Daily Mirror podsjeća i kako je Arsenal postao treći klub iz Premier lige koji je izgubio u prvom kolu Lige prvaka, nakon Manchester Cityja i Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardian dodaje i da Wenger odbija prihvatiti Arsenalov 'zasluženi poraz od Dinama' i za sve okrivljuje suca.

Daily Telegraph ocjenjuje da Arsenal ne može nastaviti računati na Girouda. "Crveni karton Oliviera Girouda i užasno loša obrana znače da su Arsenalove nade za plasman u daljnju fazu natjecanja Lige prvaka već sada smanjene", zaključuje Daily Telegraph. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bila izuzetno loša večer za Oliviera Girouda koji je, nakon što je promašio tri dobre prilike, isključen u prvom poluvremenu zbog drugog žutog kartona", zaključuju i Daily Mail i Daily Telegraph

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo