BUFFON: / 'Žao mi je što nisam igrao s Ronaldom, ali samo je jedan razlog zašto sam uopće nastavio karijeru'

Image
Foto: AFP

Iako je bil dosta govora da će se umiroviti krajem prošle sezone, ipak je odlučio nastaviti igrati.

16.1.2019.
13:24
AFP
VOYO logo

Bivši vratar i legenda Juventusa Gianluigi Buffon priznao je da žali zbog činjeinice što nije imao priliku dijeliti svlačionicu s Ronaldom u Torinu. Portugalac je na ljeto napustio Real Madrdi i potpisao za talijanskog diva, dok je istovremeno Buffon nakon 17 godina otišao iz Torina u PSG.

Poziv PSG-a

"Uvijek sam volio igrati s najboljim igračima. Tijekom karijere igrao sam s najboljima, iako je očito da ne možete igrati sa svima jer bi onda morali svake godine mijenjati klub. Naravno da bih volio da sam igrao s Ronaldom, ali moram reći da je jedini razlog zbog kojeg nisam otišao u mirovinu bio poziv iz PSG-a", rekao je čuveni Talijan za Esporte Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Cristiano Ronaldo /AFP

"Ovaj klub ima važne ciljeve, a tu su Neymar i Mbappe, koji su, moram priznati, dva važna razloga zbog kojih sam odlučio doći ovdje", dodao je.

Slavni Talijan u karijeri je osvojio gotovo sve osim Lige prvaka. Ona mu je ostala nedosanjani san pa se nada da bi to mogao napraviti ove godine s Francuzima. No, najveći kandidat i glavni konkurent za prestižnu titulu upravo je njegov bivši klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo