VETERANI OTPALI / Červarov popis bez Balića i Metličića

Image

Rukometni izbornik objavio je popis od 16 igrača za kvalifikacijske susrete za EP 2010. protiv Slovačke i Grčke. Na popisu nema Metličića i Balića, a ponovo je pozvan Drago Vuković.

11.3.2009.
12:25
VOYO logo

ZAGREB - Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je u srijedu popis od 16 igrača za kvalifikacijske susrete za EP 2010. protiv Slovačke i Grčke 18., odnosno 21. ožujka.

 Na popisu nema veterana Petra Metličića i Ivana Balića, te Denisa Špoljarića, Zlatka Horvata i Matea Hrvatina u odnosu na sastav sa nedavnog Svjetskog prvenstva. U reprezentaciju je ponovno pozvan Drago Vuković iz Gummersbacha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljanje reprezentativaca je u nedjelju, 15. ožujka, u zagrebačkome hotelu "Panorama" u Zagrebu, a u Bratislavu, odnosno do 70 kilometara udaljenog mjesta Hlovovca, gdje se igra utakmica, putuje se 17. ožujka. Susret sa Grčkom igra se u Osijeku.

U našoj skupini vodi Mađarska s osam bodova, a drugi su Grci s četiri, dok je Hrvatska treća sa dva boda, ali i dvije utakmice manje od vodećeg dvojca. Slovačka je četvrta s dva boda, a Finci su zadnji bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo