POVRATAK KORIJENIMA / Cro Cop se vratio u velikom stilu

Image
Foto: YouTube

Cro Cop se u velikom stilu vratio u K-1 - u nedjelju navečer u svojoj prvoj borbi u toj disciplini nakon devet godina nokautirao je Javiera Lorena Jorgea.

28.5.2012.
7:13
YouTube
VOYO logo

Hrvatski borac MirkoFilipovićCroCop (37) ostvario je u nedjelju navečer u Madridu pobjedu na Rising K-1 spektaklu pošto je u drugoj rundi nokautirao Španjolca Javiera LorenaJorgea.

Bila je to prva Filipovićeva borba u K-1 nakon devet godina izbivanja iz sporta iz kojeg se otisnuo u MMA svijet. Cro Cop je bio jedna od zvijezda večerašnjeg spektakla, a protivnik mu je bio jedanaest kilograma lakši i devet godina mlađi Španjolac Loren. Cro Cop je na 107, a Loren na nešto manje od 96 kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filipović je u K-1 zagazio 1996. godine sa 22 godine i već u prvoj borbi i pobjedom protiv Francuza JeromeaLeBannera najavio je svijetlu budućnost. Posljednju borbu pod okriljem K-1 Mirko je odradio 2003. godine u Saitama Areni protiv BobaSappa. Prije nešto više od dva mjeseca slavio je u Areni Zagreb u revijalnoj borbi protiv RayaSefa. Cro Cop je u K-1 ostvario 17 pobjeda, od čega 11 nokautom, dok je sedam puta kapitulirao. Hrvatski borac je s K-1 organizacijom potpisao ugovor na tri borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo