Hrvatica briljirala: 'Ispisala sam povijest! Može li bolje?'

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković u velikom je stilu zaključila sezonu. Na posljednjem ovogodišnjem mitingu Dijamantne lige u Bruxellesu pobijedila je u bacanju diska s hicem od 67.

7.9.2013.
14:26
VOYO logo

Olimpijska pobjednica te svjetska i europska prvakinja slavila je na svih sedam ovosezonskih mitinga Dijamantne lige i uvjerljivo obranila naslov najbolje diskašice u ovom natjecanju. Ovotjedni Hanžekovićev memorijal u Zagrebu ostat će tako jedino natjecanje u 2013. godini na kojem nije bila prva. Pobijedila ju je, podsjetimo, Amerikanka Gia Lewis-Smallwood.

"Odlično sam, super se osjećam. Iznimno sam sretna jer sam ostala nepobjediva u Dijamantnoj ligi. Mogu reći da mi je Hanžekovićev memorijal dobro došao kao trening za Bruxelles. Puno je stvari bilo koje su mi spriječile pobjedu u Zagrebu. Ali u petak sam ispisala novu stranicu u povijesti: 32 od 32 boda u Dijamantnoj ligi. Može li bolje", poručila je Sandra i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osvojila sam sve što se moglo osvojiti ove godine: Mediteranske igre, Dijamantnu ligu i Svjetsko prvenstvo. Ova 2013. godina je bila i više nego uspješna za mene uza sve probleme koji su me mučili. Ali, što te ne ubije, ojača te."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo