VIDEO: / Dečko Marije Šarapove plakao od muke

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov bio je prilično uzdrman nakon što je od Rafaela Nadala izgubio četvrtfinalni meč Australian Opena.

23.1.2014.
8:28
VOYO logo

S 3-6, 7-6(3), 7-6(7), 6-2 je slavio prvi tenisač na svijetu, a Dimitrov je odmah nakon meča pustio suzu, kao što je i zaplakao na konferenciji za novinare.

"Plačem jer me ovaj poraz boli. I mora boljeti. Imao sam velika očekivanja od sebe na turniru, ali i u ovom meču. Bez obzira što sam igrao protiv najboljeg igrača na svijetu, očekivao sam pobjedu. I zato sam razočaran i zato me poraz boli", rekao je vidno potreseni Dimitrov i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam svoje prilike, ali nadam se da ću ih u bliskoj budućnosti iskorištavati. Nadam se da ćemo ubrzo Nadal i ja imati sličnih mečeva. Nisam napravio ono što sam zacrtao, ali silno se radujem nastavku sezone. Imam velike ambicije i želim ostvariti svoje snove".

//www.youtube.com/embed/JTFrW7Ko3NU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dimitrov je, uistinu, propustio priliku možda i za plasmanom u polufinale jer je osim vodstva 1-0 u setovima, imao nekoliko prilika dobiti treći set, te povesti 2-1.

"U završnici se Nadal pokazao fizički moćnijim. Ranije sam imao svoju šansu", dodao je Bugarin

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/75_TTIvK888

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo