IPAK NIJE SVINJSKA? / Dinamo tvrdi: Morales ima običnu gripu

Image

Siniša Jagodić kaže da nogometaš Dinama nije obolio od svinjske, već od obične gripe. U momčadi ga očekuju za nekoliko dana.

18.6.2009.
10:20
VOYO logo

Nakon što su čileanski mediji objavili šokantnu vijest da je Dinamov igrač Pedro Morales zaražen svinjskom gripom, oglasili su se i iz Maksimira.

Član Uprave za odnose sa javnošću NK Dinama Siniša Jagodić demantirao je informaciju da je Morales u Čileu "pokupio"  virus gripe A H1N1 te je poručio da se radi "samo o običnoj gripi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da je Pedro Morales obolio od gripe, ali ljudske, ne svinjske. Leži u svojoj kući, pije čajeve i limunade i sve će biti u redu. Očekujemo da će se priključiti momčadi kroz nekoliko dana", izjavio je Jagodić pozivajući se na liječničku dokumentaciju koja je u Zagreb pristigla iz Čilea.

"To je obična svinjarija, a ne svinjska gripa", zaključio je Jagodić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju čileanskog lista La Nacion, Morales se s temperaturom od 40 stupnjeva javio u tamošnju bolnicu, gdje je utvrđeno da je zaražen virusom H1N1.

Dinamov veznjak trebao se u ponedjeljak priključiti suigračima na pripremama, ali je bolest odgodila njegov dolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čileanski mediji prenijeli su i informacije kako su u Čileu gripom A zaražena još dva nogometaša. Jedan je veznjak čilenaske nogometne reprezentacije i član kolumbijskog kluba Once Caldasa Rodrigo Millar, a drugi Rafael Olarra iz Universidad de Chilea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo