GDJE TAJ NOGOMET IDE? / Djevojčica brutalno udarila suparnicu!

Image
Foto: Sceenshot

Američka srednjoškolka Petiola Manu, koja igra nogomet za svoju školu, postala je svjetska priča nakon što je video njezinog brutalnog starta na kolegicu iz suparničke momčadi objavljen na YouTubeu.

19.10.2012.
11:36
Sceenshot
VOYO logo

Incident se dogodio prije nekoliko tjedana i vjerojatno bi prošao nezapaženo, jer je ipak riječ o nogometnoj utakmici ženskih srednjoškolskih momčad, no brutalan start je završio na YouTubeu i lavina se zakotrljala. Priču su preuzeli lokalni mediji u državi Utah, posebice televizija, pa je cijeli slučaj doveden na višu razinu.

Uglavnom, u središtu pažnje je učenica Petiola Manu koja je ničim izazvana koljenom u glavu namjerno udarila svoju suparnicu Makenzie Clark usred igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvalna sam što je nije udarila u bradu jer joj je mogla slomiti čeljust. Mislim, s obzirom na to koliko je stvari moglo poći po zlu, stvarno sam sretna što je moja Makenzie OK. Ja nisam naivna, znam da je nogomet grub sport, ali ovo je otišlo predaleko",  izjavila je majka žrtve.

Image
Foto: Sceenshot

Plavokosa Makenzie je udarac u glavu, koja je se opasno zaljuljala, podnijela prilično stoički i nije se počela valjati po podu kao što bio vjerojatno napravile njezine muške kolege, no start je doista izgledao vrlo ružno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponijele su me emocije i izvukle su ono najgore u meni. Želim se ispričati Makenzie Clark i svima ostalima. Žao mi je", izgovorila je pred kamerama lokalne televizije Petiola Manu, srednjoškolka koja se proslavila diljem svijeta nimalo lijepim potezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo