Osvajanje pobjedničkog trofeja? / Dodig i Melo igraju u Zagrebu

Image
Foto: PIXSELL

Dodig i Melo prošle su godine ostvarili sjajne rezultate koji su ih doveli do trećeg mjesta ATP ljestvice parova.

10.1.2014.
19:26
PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najboljih svjetskih teniskih parova, hrvatski igrač Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo potvrdili su svoj nastup na ovogodišnjem ATP turniru u Zagrebu, koji će se igrati od 3. do 9. veljače.

Dodig i Melo prošle su godine ostvarili sjajne rezultate koji su ih doveli do trećeg mjesta ATP ljestvice parova. Jedini naslov osvojili su na turniru iz "masters serije" u Šangaju, u Wimbledonu su se probili do prvog "grand slam" finala u karijeri, bili su i u polufinalu US Opena, a sve su začinili nastupom na završnom turniru osam najboljih parova svijeta u Londonu gdje su osvojili prvo mjesto u svojoj skupini, te bili zaustavljeni u polufinalu od kasnijih pobjednika, Španjolaca Fernanda Verdasca i Davida Marrera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Melov dolazak u Zagreb trebao bi Ivanu Dodigu pomoći u ostvarenju jedne velike neispunjene želje: osvajanja pobjedničkog trofeja i u konkurenciji parova, naslova koji mu je zamalo izmicao na prethodna dva izdanja kad je stizao do finala u kombinaciji s Matom Pavićem. Osvajanjem tog trofeja Ivan bi postao prvi hrvatski pobjednik u paru na Zagreb Indoorsu i tek treći tenisač, poslije Rusa Mihaila Južnog i Cipranina Marcosa Baghdatisa, koji je osvojio naslove u obje konkurencije. Dodig je osvojio Zagreb u pojedinačnoj konkurenciji 2011. godine.

"Iako će ove godine biti mnogo odličnih tenisača, nadam se da mogu ponoviti 2011. godinu, jer sam uvijek igrao najbolje u Zagrebu. Drago mi je što ću u parovima zaigrati sa svojim partnerom. Sigurno ćemo biti spremni i cilj nam je osvojiti naslov u Zagrebu", rekao je Ivan Dodig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo