DOBRE VIJESTI ZA RIJEKU? / Drama u Stuttgartu: Trener dobio otkaz!

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Suparnik Rijeke u 4. pretkolu Europske lige, njemački nogometni prvoligaš Stuttgart otpustio je trenera Bruna Labbadiju nakon vrlo lošeg ulaska u sezonu.

26.8.2013.
10:01
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Stuttgart je izgubio sva tri dvoboja u dosadašnjem tijeku sezone u Bundesligi, 2:3 od Mainza, 0:1 od Bayera iz Leverkusena, te 1:2 od Augsburga u nedjelju, a usto je izgubio sa 1:2 i u prvom susretu 4. pretkola Europske lige od Rijeke na Kantridi u četvrtak.

"Odlučili smo se razići s glavnim trenerom Brunom Labbadijom i s njegovim pomoćnikom Erdincom Soezerom, a ta odluka stupa na snagu odmah", objavio je Stuttgart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stuttgart je ove sezone odigrao sedam službenih utakmica, te je ostvario tek jednu pobjedu i to u 1. kolu njemačkog Kupa protiv amatera iz Berliner Dynamo FC-a.

Uz četiri uzastopna poraza, tri prvenstvena i onaj na Kantridi, u 3. je pretkolu Europske lige odigrao dva puta neodlučeno protiv bugarskog Boteva iz Plovdiva (1:1, 0:0) i prošao dalje samo zbog gola u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stuttgart i Rijeka će uzvratni dvoboj 4. pretkola Europske lige odigrati u četvrtak s početkom u 18 sati, a ukupni pobjednik će se plasirati u jednu od skupina ovog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo