POVRATAK U LONDON / Eduardo da Silva se vraća u Arsenal?!

Image
Foto: Joe Giddens/Press Association/PIXSELL

Nakon što je objavljeno da će Theo Walcott sljedećih šest mjeseci biti izvan travnjaka, trener 'Topnika' Arsene Wenger počeo je razmišljati o napadačkim pojačanjima, a jedno od imena koje se spominje je i naš Dudu.

7.1.2014.
11:27
Joe Giddens/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Epidemija na Emiratesu. Tako se može opisati trenutačno stanje u svlačionici Arsenala čije su šampionske ambicije ozbiljno uzdrmane serijom ozljeda napadača. Najnovija 'žrtva' je Theo Walcott koji će zbog ozljede u susretu s Tottenhamom proteklog vikenda propustiti ostatak sezone i SP u Brazilu.

Nešto ranije se ozlijedio i Danac Nicklas Bendtner, zbog bolesti je odsutan i Francuz Olivier Giroud, pa je trenutno jedini zdrav napadač 'Topnika' - Lukas Podolski (koji je također donedavno vukao ozljedu op.nov.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je Arsene Wenger prisiljen potražiti napadačka rješenja u zimskom prijelaznom roku, a jedno od imena koje se spominje, ako je vjerovati ekskluzivi portala Sports Direct News - naš je Eduardo da Silva!

Image
Foto: Sceenshot

Dudu je već bio u Arsenalu od 2007 do 2010. godine, poznato mu je okruženje, liga, trener... i ne bi se trebao dugo prilagođavati. Njegovu vrlo dobru karijeru u dresu 'Topnika' naprasno je prekinula teška ozljeda gležnja zbog koje je pauzirao godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po povratku to nije više bio 'stari' Eduardo, pa je u srpnju 2010. sreću potražio u Šahtaru gdje se njegov četverogodišnji ugovor bliži kraju (ljeto 2014.).

Zbog je Wenger uvjeren da bi za 'sitne' novce mogao dobiti Dudua koji se kao golgeter već dokazao na međunarodnoj sceni, pogotovo u dresu hrvatske reprezentacije zabivši 29 golova u 61 nastupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike