SJAJNA GOLGETERSKA FORMA / Eduardo novim golom zaključio nevjerojatan preokret Flamenga!

Image
Foto: FC Flamengo

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva je i u uzvratnoj utakmici osmine finala brazilskog kupa pokazao u kakvoj se sjajnoj golgeterskoj formi nalazi.

4.9.2014.
7:07
FC Flamengo
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac EduardodaSilva je i u uzvratnoj utakmici osmine finala brazilskog kupa pokazao u kakvoj se sjajnoj golgeterskoj formi nalazi.

Flamengo je uzvrat protiv Coritibe dočekao s tragičnim rezultatom iz prvog susreta (poraz 0:3) pa ne čudi što u preokret nisu vjerovali ni najoptimističniji navijači domaćeg sastava. No, čudo se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Flamengo je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela kada je Alecsandro pogodio iz jedanaesterca. Isti igrač na identičan je način u 56. minuti vratio nadu Flamengu, da bi zaostatak iz prvog dvoboja domaćini nadoknadili u 80. minuti i to preko Eduarda koji je bio precizan iz blizine.

Image
Foto: FC Flamengo

Eduardo zabio i u kupu

Pristupilo se potom izvođenju jedanaesteraca u kojem je Flamengo bio uspješniji sa 3:2, a valja dodati kako je bivši hrvatski reprezentativac u četvrtoj seriji ponovno zatresao mrežu gostujuće momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo