OSTAO BEZ SATA OD SKORO 351 TISUĆU KUNA / Britanska mlada zvijezda besramno opljačkana na Wembleyju: Sjeo je u auto od milijun i 445 tisuća kuna i doživio noćnu moru

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Landu Norrisu ukraden skupocjeni sat

13.7.2021.
9:57
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Britanskom asu Formule 1 Landu Norrisu (21) u nedjelju je na Wembleyju ukraden sad u vrijednosti 40 000 funti (350.495.58 kuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ratna zona Wembley

Wembley se u nedjelju prije finala Eura između Italije i Engleske pretvorio u ratnu zonu - kada je 2.500 pijanih nasilnika bez ulaznica uletjelo na stadion. Nastao je kaos, redari i policija nisu se snašli, došlo je do sukoba između onih koji nisu imali ulaznice i onih koji su imali. Nakon utakmice i kaosa koji je u jednom trenutku vladao, Norris je ostao bez skupocjenog sata...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogodilo se to kad je Lando Norris sjeo u svoj skupocjeni automobil McLaren GT od 165.000 funti (milijun i 445 tisuća kuna). Tada ga je jedan zgrabio za ruku, dok mu je drugi otkinuo njegov prototip megaluksuznog sata Richarda Millea (Richard Mille RM 11-03 model).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U djeliću sekunde ostao bez sata

Očevidac je za britanski tabloid The Sun rekao:

“Lando je od strane jednog zadržan, a drugi je razbojnik u djeliću sekunde povukao sat. Lando je izgledao prilično potresen. Sigurnost na stadionu i oko njega tog je dana bila noćna mora za sve".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo