TREBAJU LI SE VATRENI BUNITI / Legendarni vratar ukazao na golemi problem uoči utakmice Hrvatske i Škotske - 'To mi je neshvatljivo'

Image

Taj je apsurd zapeo za oko i legendarnom vrataru Petru Čechu

22.6.2021.
19:30
VOYO logo

Pomalo je apsurdna situacija s nedavnom koronom u reprezentaciji Škotske, odnosno Engleske. Naime, engleski reprezentativci Mason Mount i Ben Chilwell prebačeni su u izolaciju nakon što su bili u kontaktu sa zaraženim reprezentativcem Škotske Billyjem Gilmourom.

Međutim, u reprezentaciji Škotske baš nitko osim Gilmoura nije prebačen u izolaciji i svi će prisustvovati ogledu s Hrvatskom na Hampden parku u utorak u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Taj je apsurd zapeo za oko i legendarnom vrataru Petru Čechu čiji sunarodnjaci u 21 sat igraju protiv Engleske i bore se za prvo ili drugo mjesto.

''Molio bih da mi netko pomogne shvatiti kako je moguće da Mason Mount i Ben Chilwell – obojica s negativnim rezultatima testa na koronavirus – moraju u izolaciju nakon kontakta s Billyjem Gilmourom dok je cijelom škotskom timu koji je s njim dijelio svlačionicu, hotel, autobus, avion tijekom putovanja, restoran i sobu za sastanke dopušteno igrati utakmicu bez ikakvih problema jer je imao negativne nalaze testa? Koja je razlika? To je neshvatljivo'', poručio je Čech.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo