REDSI IZUGBILI DOBIVENU UTAKMICU / Fantastični United preokrenuo protiv vječnih rivala

Image
Foto: AP Images

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 39. minuti kada je isključen domaći igrač Jonjo Shelvey zbog oštrog starta s dvije noge. Do tada su 'Redsi' bili apsolutno bolji i bliže vodstvu.

23.9.2012.
16:51
AP Images
VOYO logo

U sudaru dvaju najtrofejnijih engleskih nogometnih klubova Manchester United je na Anfiledu pobijedio Liverpool 2:1 skočivši na drugo mjesto ljestvice sa 12 bodova iz pet kola.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 39. minuti kada je isključen domaći igrač Jonjo Shelvey zbog oštrog starta s dvije noge. Do tada su 'Redsi' bili apsolutno bolji i bliže vodstvu. Liverpool je poveo s igračem manje u prvoj minuti nastavka golom StevenaGerarda, no United je u nastavku uspio preokrenuti rezultat, a strijelci su bili Rafael (51) i RobinVanPersie (81-11m). Igrači Liverpoola imali su velikih prigovora na dosuđeni kazneni udarac, posebice jer sudac Mark Halsey nije dosudio kazneni udarac za domaćine u dvije slične situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom United je skočio na drugo mjesto ljestvice sa 12 bodova, jednim bodom manje od lidera Chelsea, dok je Liverpool ostao u zoni ispadanja sa svega dva boda iz pet kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo