UOČI NOVE SEZONE FORMULE 1 / Fernando Alonso najavio pohod na naslov

Image

Mislim da ćemo u nadolazećoj sezoni biti spremni napasti konstruktorsku krunu, a uvjeren sam da ću ja konkurirati za pojedinačni naslov, kaže Španjolac.

20.1.2009.
19:46
VOYO logo

Pilot Renaulta Fernando Alonso je pun samopouzdanja uoči početka sezone Formule 1, a njegove ambicije sežu do pojedinačnog i momčadskog naslova svjetskog prvaka.

"Uvijek sam govorio da želim treći naslov svjetskog prvaka, prva sam dva osvojio u Renaultu 2005. i 2006. godine. Mislim da ćemo u nadolazećoj sezoni biti spremni napasti konstruktorsku krunu, a uvjeren sam da ću ja konkurirati za pojedinačni naslov".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optimizam temelji na poboljšanju performansi novog bolida R29, te stabilnosti, odnosno nepromijenjenoj momčadi. Baš kao i lani drugi pilot Renaulta je Nelson Piquet Jr.

"Prošle sezone smo nakon razočaravajućeg starta unaprijedili performanse bolida i postali konkurentni svima. Osobno se vrlo ugodno osjećam ovdje i drago mi je što sam ostao u Renaultu. Treba zadržati stabilnost u momčadi i drago mi je što ću opet surađivati s Nelsonom. U smislu ispunjenja momčadskih ciljeva svakako je pozitivna stvar imati dva jednako borbena bolida i dva jednako borbena vozača. Lani smo dobro surađivali, a Nelson je dodatno napredovao s obzirom na prošlu sezonu, zaključio je Alonso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo