GRIEZMANN BEZ IMALO SKROMNOSTI O ZLATNOJ LOPTI: / 'Sigurno sam u prva tri, a ukoliko ne osvojim – što više moram napraviti!?'

Image
Foto: AFP

Približava se dodjela Zlatne lopte za 2018. godinu

5.9.2018.
13:19
AFP
VOYO logo

Kako se nogometna godina polako približava prema svojoj posljednjoj trećini, sve glasnije su rasprave oko toga tko će osvojiti ovogodišnju nagradu Zlatne lopte svjetskog nogometa. Među favoritima je ponovo Cristiano Ronaldo, koji je istu nagradu osvojio lani, ali ima i novih lica.

Prije svega, Luka Modrić, najbolji igrač Mundijala u Rusiji, ali i Mohamed Salah i Antoine Griezmann, koji su imali sjajne sezone sa Liverpoolom i Atletico Madridom. Francuz je nedavno progovorio o svojim šansama za osvajanje nagrade za francuski L'Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sramotno je da nema Francuza na finalnoj listi'

"Čudno je, a malo i sramotno, vidjeti finaliste Fifine nagrade za najboljeg igrača. Fifa organizira Svjetsko prvenstvo, zar ne? Mi smo svjetski prvaci, a nema niti jednog francuskog igrača na listi", rekao je Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Balon d'Or je ipak najprestižnija nagrada, a ja sam svake godine sve bliže osvajanju. Neće biti nepravedno ukoliko ne osvojim ali ću se pitati – što više trebam napraviti da osvojim? Osvajao sam trofeje i bio čovjek prevage u ključnim momentima", dodao je Francuz.

"Ukoliko ovo usporedim sa 2016., mislim da sigurno moram biti u najboljoj trojici. 2016. sam izgubio tri finala i bio unutar tri najbolja, a ove godine sam osvojio tri finala!", zaključio je napadač Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo