KAPETAN NAPAO IZBORNIKA / Henry Domenechu: Dosadan si!

Image

Kapetan francuske reprezentacije izjavio je kako su ih Domenechove trenerske metode dovele do ruba katastrofe i mogućnosti da se ne plasiraju na Svjetsko prvenstvo.

7.9.2009.
12:09
VOYO logo

PARIZ - I dok se svjetska nogometna velesila Francuska bori da se kvalificira na SP 2010. kapetan ekipe Thierry Henry oštro je kritizirao sposobnost i stručnost francuskog izbornika Raymonda Domenecha, piše u ponedjeljak dnevnik "Le Parisien".

Naime, Domenech uoči utakmice s Rumunjskom kritizorao svoje igrače, Henry mu je uzvratio istom mjesrom. Poručio mu je kako je ekipa razočarana načinom njegova rada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo ideju kako igrati, na kojim pozicijama kako se organizirati. Ne znamo što raditi. Nemamo stila, ideje vodilje, identiteta", kazao je Henry dodavši kako su Domenechove trenerske metode dosadne igračima.

"U reprezentaciji sam 12 godina. Nikada nisma bio u ovakvoj situaciji", rekao je napadač Barcelone, naglasivši kako govori u ime cijele ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica s Rumunjskom je završila rezultatom 1-1, a Francuska je tako ostala četiri boda iza vodeće Srbije, s kojom igra u srijedu. Čak i ako pobijede Francuzi će morati igrati dodatne kvalifikacije za SP u Južnoafričkoj Republici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo