NOVI LIDER NJEMAMAČKOG NOGOMETNOG PRVENSTVA / Hertha zasjela na vrh Bundeslige

Image

Do prve pozicije momčad naših Šimunića i Babića došla je pobjedom 2-1 protiv muenhenskog Bayerna.

14.2.2009.
17:55
VOYO logo

Novi lider njemačke nogometne lige je berlinska Herha. Klub naših Josipa Šimunića i Marka Babića zasjeo je na vrh ljestvice pobjedom 2-1 nad Bayernom. Dvostruki strijelac za Berlinčane bio je Ukrajinac Andrej Voronjin.

Prvi pogodak na utakmici Voronjin je zabio u 38. minuti glavom nakon ubacivanja Eberta. Pobjednički gol, svoj šesti bundesligaški ove sezone, zabio je Voronjin u 77. minuti nakon sjajnog proigravanja Raffaela u prostor. Bayern je, pak, izjednačio u 61. minuti preko Miroslava Klosea, koji je zabio glavom iz neposredne blizine nakon velike zbrke u kaznenom prostoru berlinske momčadi. Hrvatski duo u redovima Herthe, Josip Šimunić i Marko Babić, odigrao je svih devedeset minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke Ivana Rakitića je unatoč vodstvu poražen na gostovanju kod Bochuma 2-1. Rakitić je igrao do 71. minute, a pogodak za Schalke postigao je Kevin Kurany, a za Bochum Mirnoun Azaouagh i Christoph Dabrowski.  

Po bod su osvojili Karlsruhe i Werder u kojima igraju Dino Drpić i Jurica Vranješ, Drpićev karlsruhe odigrao je bez pogodaka, 0:0 s Koelnom. Vranješ nije igrao za Werder koji je na svom stadionu remizirao  1-1 s Borussijom iz Moenchengladbacha. To je treća uzastopna utakmica  momčadi sa Wesser stadiona da nije upisala pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poredak: 1. Hertha 40, 2. Hoffenheim 39, 3. Bayern München 38, 4. Bayer Leverkusen 36...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo