Hrvatski vaterpolisti razmontirali i Japance

Kako se i očekivalo, Hrvatska vaterpolo reprezentacija pobijedila je i treću utakmicu u skupini C, Svjetskog prvenstva koje se održava Kini.

26.7.2011.
21:19
VOYO logo

Izabranici Ratka Rudića furiozno su otvorili utakmicu. Sve je bilo riješeno već nakon prve četvrtine, kada su naši vaterpolisti otišli na nedostižnih 6:1.

Dugu dionicu, naši u vaterpolisti dobili s nešto skromnijih 3:1. Izbornik Rudić u drugom je poluvremenu izrotirao gotovo sve igrače, tako da je sigurnost i čvrstina u obrani malo popustila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, svejedno su Barakude dobile i preostale dvije četvrtine, 4:2, odnosno 5:3. Najefikasniji u redovima Hrvatske reprezentacije bio je Maro Joković s tri pogotka, po dva su nadodali Paškvalin, Obradović i Buljubašić, Burić, Bošković i Muslim, a u strijelce su se upisali još i Barač, Karač i Sukno.

Hrvatska je na taj način završila prvi dio natjecanja s tri pobjede i maksimalnim brojem bodova, te je kao najbolja reprezentacije skupine izbjegla susret osmine finala. U četvrtfinalu ih očekuje prvi pravi dvoboj na SP-u, bolji iz ogleda Crna Gora - Rumunjska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107180152006 arti-201107170099006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo