Igrači Partizana pretili bojkotom utakmice sa Rubinom!

Kriza drma srpskog šampiona

6.12.2012.
12:16
VOYO logo

Fudbaleri Partizana zapretili su rukovodstvu kluba da neće izaći na meč poslednjeg kola Lige Evropa protiv Rubina ako im se ne isplate zaostale zarade.

Čelnici crno-belih poručili su prvotimcima da će u slučaju pobede protiv ruskog kluba dobiti po 1.500 evra i zaostala primanja, prenosi Mondo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači su pre nekoliko dana zapretili štrajkom ako im ne bude isplaćene zarade, dok je rukovodstvo kluba demantovalo da se duguje igračima.

Međutim, čelnici kluba su večeras imali sastanak sa igračima, a glavna tema bila je kašnjenje zarada. Pored kompletnog igračkog kadra prisustni su bili predsednik Dragamn Đurić, potpredsednik Branko Ružić, gensek Darko Grubor, članovi UO Raša Babić, Albert Nađ... Slika koja ukazuje da je stvar urgentna, ali po rečima Dragana Đurića, reč je u „uobičajenoj večeri pred važnu utamicu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Zajedničku večeru s igračima pred važne mečeve praktikujem već dve godine i tu nema ničega spornog. U pitanju je uobičajena stvar - rekao je Đurić.

Igrači navodno nisu hteli da igraju sutrašnju utakmicu dok ne dobiju svoj novac. Ubeđivanja su trajala 20 minuta i na kraju je dogovoreno da u slučaju pobede nad Rubinom igrači odmah dobiju premiju od 1.500 evra, da će im do kraja godine biti isplaćen deo zarade, a da će se rukovodstvo potruditi da ostatak isplati što pre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedini igrači su navodno najavili da se neće odazvati prozivci za zimske pripreme ako dato obećanje ne bude ispunjeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo