Dobio ovacije navijača / Ivanišević: Mijenjao bih svoju pobjedu za slavlje WBA

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

'Uvijek je lijepo igrati u Royal Albert Hallu. Atmosfera u dvorani je uvijek sjajna, lijepo je vidjeti stare prijatelje. Međutim, radije bih da sam izgubio od Rusedskog, nego da su Baggiesi izgubili ovaj susret', rekao je Ivanišević nakon susreta.

5.12.2013.
19:25
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević pobjedom je otvorio nastup na seniorskom Statoil Mastersu u londonskom Royal Albert Hallu nakon što je u dvoboju 1. kola porazio Britanca Grega Rusedskog 7-6 (2), 7-6 (6).

Nakon meča bivši wimbledonski pobjednik je pojurio prema stadionu Hawthorns gdje je njegov omiljeni klub West Bromwich Albion odmjerio snage protiv Manchester Cityja. Na njegovu žalost City je slavio 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je lijepo igrati u Royal Albert Hallu. Atmosfera u dvorani je uvijek sjajna, lijepo je vidjeti stare prijatelje. Međutim, radije bih da sam izgubio od Rusedskog, nego da su Baggiesi izgubili ovaj susret," rekao je Ivanišević nakon susreta.

Hrvatski tenisač je u poluvremenu utakmice istrčao na travnjak Hawthornsa uz ovacije navijača, a na poklon je dobio dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj trenutak sam čekao osam godina," kazao je Ivanišević koji je prvi put posjetio stadion Hawthorns.

Ivanišević je u razgovoru za Daily Express priznao kako voli 'englesku strast za nogometom', ali i otkrio kako se 'zakačio' na Baggiese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da mi je netko kazao kako ću biti navijač Baggiese mislio bi da nije normalan. Na njih me navukao David Law, media menadžer na Champions Touru. On je veliki navijač WBA i stalno mi je govorio o klubu i navijačima. WBA je poput mene. Malo dole, malo gore. Nikada nisi siguran što će učiniti, to mi se sviđa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo