kraj jedne ere / Ivica Kostelić najvjerojatnije odvozio svoju posljednju utrku: 'Najljepše je nestati odjednom, bez puno pompe'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ivica Kostelić najvjerojatnije je posljednji put odvozio svoju utrku i završio karijeru. Izjavio je kako ne zna hoćemo li ga više ikad vidjeti na startnoj kućići u Svjetskom kupu

8.3.2017.
7:38
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ivica Kostelić najvjerojatnije je posljednji put odvozio svoju utrku i završio karijeru. U gostovanju u emisiji Veto na N1 televiziji izjavio je kako ne zna hoćemo li ga više ikad vidjeti na startnoj kućići u Svjetskom kupu.

"Ne znam hoćete li me više ikada vidjeti na startnoj kućići u Svjetskom kupu. Da, može biti i to da mi je plan da nikada ne kažem zbogom ili da mi je neka utrka bila posljednja, a da se ona dogodila. Najljepše je nestati odjednom, bez puno pompe", rekao je Kostelić te je nadodao kako ipak nagodinu neće na Zimske olimpijske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno je da su Olimpijske igre motiv za svakog sportaša, ja sam bio na njih nekoliko, imao sam uspjeha, i eventualno bih odlazio na OI radi borbe za odličja. Ali, mislim da to nije realno zbog stanja u kakvom s nalazim i teško da ću otići na Olimpijske igre", rekao je Kostelić uz dodatak "nikad ne reci nikad".

Na upit žali li što ipak nije ispunio svoj san, osvajanje olimpijskog zlata, kazao je kako mu je na prvu bilo žao, ali danas više nije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da o svemu tome oko kraja karijere nije mu teško govoriti, no da ipak mu je teško oprostiti od nečega što je njemu bilo lijepo.

"Ja nisam radio ništa drugo u životu osim skijanja, bio je to jedan dugačak put, na kraju kojeg sam sada. Nije lako, kao da se opraštate od dugogodišnjeg prijatelja. U određenom smislu skijanje sam ja, mi smo toliko isprepleteni i uvijek je to u meni bilo duboko usađeno. Na neki način je to prekid dugačkog putovanja s kojim sam se stopio", kazao je Ivica dodavši kako bi opet sve prošao jer "svaki čovjek treba pratiti svoj put, a neki putevi imaju srca, a neki nemaju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo