OPASNA AVANTURA / Ivica Kostelić zbog ozeblina završio u riječkoj barokomori

Image
Foto: Facebook

Proslavljeni skijaš Kostelić i Miha Podgornik u osamnaest dana prešli su 582 kilometra Grenlanda pri ekstremno niskim temperaturama od 34 stupnja ispod ništice, a to se odrazilo na njihovo zdravlje

7.5.2017.
14:03
Facebook
VOYO logo

"Nakon više od 600 zarona s bocama i 24 godine podvodnog ribolova, nikada nisam mislio da ću završiti u barokomori zbog - ozeblina! Hvala dr. Franoliću i ekipi Centra za podvodnu i hiperbaričnu medicinu KBC Rijeka na njezi", napisao je Ivica Kostelić na svom Facebok profilu, nakon što je završio u Centru za podvodnu i hiperbaričnu medicinu KBC-a Rijeka.

Razlog tome je što je opasna avantura u koju se proslavljeni skijaš uputio s prijateljem Mihom Podgornikom. Njih dvojica su u osamnaest dana prešli su 582 kilometra Grenlanda pri ekstremno niskim temperaturama od 34 stupnja ispod ništice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostelić se također na svom profilu osvrnuo i na zdravstveno stanje svog prijatelja koji je na Grenlandu prošao još gore te mu čak prijeti amputacija prsta.

Tako je napisao: "P.S. Update za Mihu: započeo je s terapijama u barokomori, prvi rezultati su ohrabrujući, ali je stanje još uvijek neizvjesno". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo