KOMPLICIRANA SITUACIJA / Izbornik Perasović ipak objavio dobre vijesti: 'Hezonja dolazi na pripreme za Eurobasket'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Hezonja će tako, zajedno s Bojanom Bogdanovićem i Damjanom Rudežom, doći na pripreme reprezentacije 1. kolovoza, navodi HKS

19.7.2015.
9:14
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Hrvatski košarkaš Mario Hezonja doći će na pripreme hrvatske reprezentacije za Eurobasket, potvrdio je izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Velimir Perasović.

"Zadnjih dana je bilo puno govora o mogućem otkazivanju nastupa Marija Hezonje na Eurobasketu 2015. Nije bilo nikakvih izjava ni od strane HKS-a, niti od mene kao izbornika, a niti od samog Marija Hezonje. Razlog tome je komplicirana situacija u kojoj se našao Mario u odnosu na njegov novi klub Orlando Magic, a dijelom i zbog ozljede koju je zadobio na NBA ljetnoj ligi u Orlandu. Želja Marija za igranjem u reprezentaciji Hrvatske za mene koji sam bio u kontaktu s njim, nikada nije bila upitna i nikada nisam sumnjao u to. Obavještavam hrvatsku sportsku javnost da će se Mario Hezonja priključiti pripremama za Eurobasket 1. kolovoza 2015. kao i svi ostali NBA igrači", prenosi Perasovićeve riječi Hrvatski košarkaški savez (HKS) u prioćenju poslanom u nedjelju ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja će tako, zajedno s Bojanom Bogdanovićem i Damjanom Rudežom, doći na pripreme reprezentacije 1. kolovoza, navodi HKS.

Orlando Magic je Hezonju u lipnju izabrao kao petog na "draftu", a u javnosti su se nakon toga pojavile informacije da Dubrovčanin neće igrati na Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo