NOGOMET "U ŠKRIPCU" / Izvanredni sastanak zbog Henryjeve ruke

Image

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) sazvala je izvanredni sastanak zbog skandala s namještanjem utakmica te sramotne krađe kojom se Francuska plasirala na Svjetsko prvenstvo.

24.11.2009.
6:44
VOYO logo

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) sazvala je za 2. prosinca izvanredni sastanak na kojem bi se trebale raspraviti dvije teme: kladioničarska afera koja potresa europski nogomet te neregularan gol kojim se Francuska plasirala na Svjetsko nogometno prvenstvo.

Sastanak će se održati u Cape Townu. U svom je priopćenju FIFA igranje rukom Thierryja Henryja, koje je prethodilo golu Francuske u dokvalifikacijskoj utakmici s Irskom, nazvala "incidentom" o kojem će svojem mišljenje iznijeti Izvršni odbor krovne nogometne organizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog poslijednjih događaja u svjetskom nogometu, posebno incidenta u dokvalifikacijskoj utakmici za odlazak na SP 2010. u Južnoafričkoj Republici, suđenja i iregularnosti u klađenju oko nogometa, FIFA-in je predsjednik sazvao izvanredni sastnak Izvršnog odbora", stoji u proglasu FIFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo