JE LI OVO NAJNESRETNIJI IGRAČ NA SVIJETU: / U pet godina skupio 21 ozljedu, a njegovom 'krvniku' prijete smrću

Image
Foto: AFP

Jack Wilshere zasigurno je najvećih pehist među nogometašima. Igrač Arsenala ovaj je tjedan pretrpio posljednju u dugom nizu ozljeda. Od 2010. godine, Wilshere je čak 21 put bio ozlijeđen!

6.8.2015.
17:55
AFP
VOYO logo

Stradao je u dvoboju na treningu s Gabrielom Paulistom. Sad bi zbog puknuća potkoljenične kosti ovaj talentirani veznjak s terena mogao izbivati dva mjeseca. Navijači Arsenala su "poludjeli" zbog ozljede svog ljubimca, neki su otišli stvarno predaleko i Paulisti počeli slati poruke u kojima mu prijete smrću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija ozljeda započela 2010.

U posljednjih pet godina Wilshere uistinu nije imao sreće, serija ozljeda započela je u siječnju 2010. godine s ozljedom butnog mišića, uslijedila su leđa, pa desni gležanj, desno stopalo, opet gležanj, prepona, lijevi gležanj, na kraju se i razbolio. Cijelu 2013. mučio se s gležnjevima, prošle godine imao je po prvi put ozbiljnih problema s lijevim koljenom pa listom, a godinu je okončao svojom "tradicionalnom" ozljedom - lijevim gležnjem.

Ozlijedio se tri dana uoči početka Premier lige

I sad, kad je prošao pripreme s Arsenalom, tri dana uoči početka sezone i utakmice protiv West Hama na Emiratesu, za Topnike je s treninga stigla grozna vijest. Wilshere je ozlijeđen, po 21. put...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo