Brbić o pregovorima / 'Još nismo odustali, ali nema smisla da se utakmica igra pred praznim tribinama'

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Marin Brbić danas je održao presicu vezanu za utakmicu Hrvatska - Italija te rekao kako je reprezentacija uvijek dobrodošla u Split te da ne zna hoće li odustati od Italije

9.4.2015.
14:35
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Dok je Hrvatski nogometni savez održao press konferenciju na Plitvicama, predsjednik Hajduka Marin Brbić je održao presicu vezanu za utakmicu Hrvatska - Italija.

Demantirao je stajalište Nikole Koceića Bilana, koji je danas izjavio kako klub odustaje od organizacije utakmice na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što znate, otvorili smo pregovore s HNS-om. Znamo svi da su problemi eskalirali. Jedna od sedam točaka pregovora je odnos HNS-a prema utakmicama u Splitu prema hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Krenuli smo dobro, dogovorili smo utakmicu. Naravno da nas je neugodno iznenadila ova vijest koja je dosla sinoć. Reprezentacija je uvijek dobrodošla u Split. Sada se može igrati na bilo kojem terenu u Hrvatskoj. Split i Hajduk žele reprezentaciju, htjeli smo da svi vide reprezenatiju, ali nažalost, to ovaj put neće biti moguće. Mi ostajemo spremni i čekamo razgovore sa HNS-om o problemima koji nas dijele. Ne odstupamo od onoga što smo zacrtali. Nije nitno gdje će biti utakmica, mi mislimo u ovo času da nema smisla da bude u Splitu", izjasnio se Brbić.

Na pitanje je li Šuker znao za kaznu, rekao je: "Nemam komentar, ne znam. Čuo sam se sa HNS-om, ali dosta za sada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekamo nastavak pregovora s HNS-om, reprezentacija je bila samo jedna od sedam točaka koje moramo raspraviti u ime boljih odnosa", zaključio je Brbić.

VIŠE O TEMI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo