VELIKI KORAK NAPRIJED / Karlović napredovao za 43 pozicije

Image

Ivo Karlović sjajnim nastupom u Houstonu napredovao je 43 mjesta na ATP ljestvici i sada se nalazi na 131. poziciji najboljih tenisača svijeta. Mirjana Lučić jedina je hrvatska predstavnica u top 100 svjetskih tenisačica po novoj WTA ljestvici.

11.4.2011.
14:31
VOYO logo

Na samom vrhu ATP ljestvice nije bilo većih pomaka. Španjolac Rafael Nadal i dalje je prvi tenisač svijeta sa 12.870 bodova. Novak Đoković je na drugom mjestu, dok je Švicarac Roger Federer treći.

Hrvatski tenisač Ivo Karlović sve je bliže povratku u top 100 svjetskog tenisa. Plasmanom u polufinale ATP turnira u Houstonu Karlović je učinio skok za 43. mjesta i sada je na 131. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji hrvatski tenisač na ATP ljestvici i dalje je Marin Čilić na 22. mjestu. Ivan Ljubičić je napredovao za jedno mjesto i sada je 40. tenisač svijeta.

Dankinja Caroline Wozniacki i dalje je vodeća tenisačica svijeta. Wozniacki na najnovijoj WTA ljestvici vodi sa 9930 bodova, druga je Belgijanka Kim Clijsters, a treća Ruskinja Vera Zvonareva. Jedina Hrvatica među najboljih 100 tenisačica je Mirjana Lučić na 95. mjestu, a prate je Petra Martić na 115. te Karolina Šprem na 151. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo