kraj sjajnog niza / Karlović predao zbog bolova u leđima

Image
Foto: AP Images

Naš je tenisač predao meč protiv 19. nositelja nakon samo 32 minute igre. Treće kolo Roland Garrosa najveći je Karlovićev uspjeh na ovom turniru.

31.5.2014.
13:48
AP Images
VOYO logo

PARIZ - Hrvatski tenisač IvoKarlović zbog bolova u leđima predao je u subotu meč trećeg kola Grand Slam turnira u Roland Garrosu KevinuAndersonu nakon prvog seta koji je završio rezultatom 6-3 za južnoafričkog tenisača.

Tako je ove godine Karlović dva puta morao predati meč Kevinu Andersonu zbog zdravstvenih problema, u Delray Beachu u veljači zbog želučane viroze, a sada zbog bolova u leđima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgleda da sam odradio previše mečeva u kratkom razdoblju, osam u deset dana. U pitanju je donji dio leđa, a to dođe s godinama. Prošli tjedan iste sam probleme osjetio nakon polufinala Dusseldorfa, ali situacija se smirila. No, prekjučer u meču protiv Haider-Maurera ponovno se javila bol. Danas sam uzeo tablete protiv bolova, ali jedino sam mogao servirati. Vjerojatno nije ništa strašno. Sada idem u Zagreb na pregled, a onda me vjerojatno čeka mirovanje od nekoliko dana", izjavio Karlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo