TO JE PRAVI DIV SA ŠALATE / Karlović razbio najboljeg Japanca

Image

Samo sat i 49 minuta trebalo je Ivi Karloviću za uvjerljivo pobjedu nad najboljim japanskim tenisačem, članom top 20 svjetskog tenisa - Keijom Nishikorijem.

10.2.2012.
12:38
VOYO logo

Japanski Kobe je upoznao 'Diva sa Šalate' i njegove bombe na prvom servisu. U drugom pojedinačnom meču Davis kupa dvoboja Hrvatska je upisala prvi bod protiv Japana nakon što je Ivo Karlović pobijedio Keija Nishikorija sa 6:4, 6:4, 6:3.

U meču koji je potrajao samo sat i 49 minuta hrvatski je tenisač bio bolji u svim segmentima igre. Ubacio je 18 aseva, imao je 85 posto realizacije poena na prvom servisu, četiri je puta uzeo servis svom protivniku te je imao ukupno 93 osvojena poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji japanski tenisač i 20. igrač svijeta nije se ni snašao, a sve je već bilo gotovo. Još da je Ivan Dodig sačuvao dva seta prednosti protiv Goa Soede, Hrvatska bi već nakon prvog dana Davis kup obračuna u Japanu imala ogromnu prednost.

Dodig je protiv drugog japanskog 'reketa' izgubio sa 6:7 (3), 3:6, 6:4, 6:3, 7:5 nakon pet setova i nešto više od četiri sata igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu ujutro su na rasporedu parovi, a Karlović i Lovro Zovko će ukrstiti rekete sa Tatsuma Itom i Yuichijem Sugitom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo