BOB SAPP POHARAO ZAGREBAČKI RESTORAN: / 'Nismo imali pojma da dolazi, sreća da smo imali dovoljno mesa...'

Image
Foto: Josip Posavec

Poznati američki MMA borac Bob Sapp boravi u Zagrebu povodom borilačkog spektakla “Munja Fighting Championship – MFC“ koji će se održati u subotu u zagrebačkoj dvorani Kutija Šibica.

20.1.2017.
15:08
Josip Posavec
VOYO logo

Stigao je nekadašnji rival Mirka Cro Copa u metropolu još u utorak, tako da je imao dosta vremena upoznati čari glavnog grada Hrvatske. Kako se čini, posebno ga je oduševila ovdašnja kuhinja.

Sapp je, naime, posjetio jedan zagrebački restoran, a kako je to izgledalo najbolje opisuje post na njihovu Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo imali pojma da dolazi, pa je sreća da smo imali dovoljno mesa - Bob je, naime, slistio cijelu jednu našu platu (to vam je 850 grama mesa, plus dvije lepinje, plus porcija šampinjona i porcija pomfrita) te je načeo drugu, ali onda je posustao, pa nas je zamolio da mu ostatak spakiramo za van. Valjda se ovi u hotelu gdje je odsjeo neće ljutiti zbog mirisa ćevapa u predsjedničkom apartmanu", stoji u postu na Facebook stranici novozagrebačkog restorana.

Image

Sapp je za ovu prigodu odlučio, unatoč niskim temperaturama, pozirati ispred samog zdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Totalno nas je oduševio svojom srdačnošću, neposrednošću i zafrkancijom, a posebno time što se unatoč snijegu i ovim niskim temperaturama skinuo kako bi pozirao ispred restorana", stoji u postu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo