Mike Tyson pokazao kakva je ljudina!

Kontroverzni bivši boksački prvak Mike Tyson (48) prošlog se tjedna našao u za njega neobičnoj situaciji u Las Vegasu.

23.9.2014.
9:01
VOYO logo

Incident se dogodio u utorak navečer kada je 29-godišnji Ryan Chelsey završio u lokvi krvi nakon što ga je pokupio taksi.

"Ozlijeđen je prilično teško. Završio je s lomovima kostiju i potrganim ligamentima", objasnio je Chelseyjev odvjetnik Stephen Stubbs za The Times.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tyson se u trenutku nesreće vozio iza Chelseyja. Bivši boksački prvak u teškoj kategoriji odmah je izašao iz svog automobila, počeo zaustavljati promet i vikati kako bi osigurao da se unesrećenoga ne pomiče.

"Ryan je mislio da halucinira kada je Mike došao do njega i rekao mu: "Ne brini, pomoć je na putu. Zaista ga je zaštitio", dodaje Stubbs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/nz_eSUNoWuU

Kada je hitna pomoć stigla na mjesto događaja Tyson se povukao ne želeći na sebe privlačiti pozornost, objašnjava Stubbs i dodaje: "Bio je zaista junak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsey ga je prije nego li je 'nestao' ipak uspio fotografirati s mobitelom, a kasnije mu je za zahvalu poslao poruku i veliku košaru voća.

Tyson je tako pokazao svoju dobru stranu i to nepuna dva tjedna nakon što je prilikom gostovanja na jednoj kanadskoj televiziji izvrijeđao voditelja koji ga je nazvao "osuđenim silovateljem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo