CONOR MCGREGOR PRIREDIO SKANDAL: / Kamere zabilježile homofobni ispad o kojem bruji čitav borilački svijet

Image
Foto: Screenshot
23.10.2017.
8:19
Screenshot
VOYO logo

Conor McGregor nije imao mira za vrijeme borbe Lobova i Filija. Iako nije bio član službenog tima Lobova, a samim time nije bio niti u njegovom kutu, McGregor je bio više puta opomenut od strane suca Marka Goddarda, što ga je dodatno razljutilo. Na kraju je i priznao kako je ipak malo pretjerao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MIRKO PRIPREMA IZNENAĐENJE ZA NOVU GODINU: Cro Cop otkrio gdje će odraditi oproštajnu borbu

Nakon što je Fili pobijedio Lobova i dominirao u sve tri runde, nakon borbe, za vrijeme davanja intervjua u kavezu, Fili je kritizirao ponašanje McGregora, što je ovog dodatno naljutilo. Nakon toga, Fili je pozvao na međusobno poštovanje svih ljudi i rasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, to očito nije utjecalo na ponašanje McGregora koji je nakon toga priredio pravi skandal. Naime, u trenutku kad je svog kolegu tješio na putu prema svlačionici, "ludi Irac" je u svom stilu, bez dlake na jeziku, očito govoreći o Filiju dva puta izgovorio riječ “faggot”, što u prijevodu s engleskog na hrvatski jezik znači pe*er. Taj trenutak zabilježile su dvije kamere, a sve je ubrzo osvanulo i na društvenim mrežama, prenosi borilački portal Flocombat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McGregor bi sad mogao zaraditi i kaznu. Sjetimo se samo nedavnog slučaja Fabricija Werduma zbog sličnog prekršaja (izrekao je istu zabranjenu riječ), koji će sad morati odraditi dobrotvorni rad u sklopu LGBTQ zajednice. Tada je zajednica odmah reagirala, a biti će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi ovog puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo