DEČKO KOJI NE ZNA ZA PORAZ: / Svijet se naklonio velikoj nadi hrvatskog sporta

2.4.2015.
15:00
VOYO logo

Hrgović je, naime, u velikoj konkurenciji proglašen najboljim svjetskim boksačem mjeseca ožujka! Naš je borac iza sebe ostavio novih fantastičnih 30 dana u Svjetskoj boksačkoj ligi (WSB) u kojoj je u superteškoj kategoriji (iznad 91 kilograma) donio dvije pobjede svojim Astana Arlansima.

Hrgović je karijeru počeo 2004. godine u BK Leonardo i vrlo je brzo krenuo njegov streloviti uspon. U Azerbajdžanu je 2010. postao svjetski juniorski prvak, a iste je godine u Singapuru osvojio i zlato na Olimpijskim igrama mladih. Na posljednja dva seniorska SP-a dogurao je do četvrtfinala, a s Astanom je 2013. postao i momčadski prvak u WSB-u u kojem je pobjeđivao mnoga ugledna imena. Preko WSB-a će jedan boksač izboriti i plasman na Olimpijske igre u Rio de Janeiru, a Hrgoviću do takvog dosega nedostaju još dvije pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam iznimno sretan kad sam čuo da sam proglašen boksačem mjeseca, velika je to čast. Lijepo je vidjeti da toliko ljudi prepoznaje moj trud u WSB-u. Uživao sam u ovosezonskim borbama, pogotovo zato što sam dobio sve mečeve, većinu tehničkim nokautima. Ostalo mi je još puno posla, ali moj ovogodišnji cilj je plasman na OI u Rio", istaknuo je Hrgović za službenu internetsku stranicu AIBA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo