CRO COP O OKRŠAJU PROTIV VELIKOG SUPARNIKA: / 'Odmah se prebacio u ratnički mod, ne želi me vidjeti ni mrtvog'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Hrvatski borac Mirko Filipović osvrnuo se u razgovoru za Novu TV na pobjedu protiv Hyun Man Myunga i predstojeći dvoboj protiv starog poznanika Wanderleija Silve.

30.9.2016.
8:40
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

U prvom nastupu na Rizinovom Grand Prixu Filipović je bez većih potešoća svladao Hyun Man Myunga nakon samo dvije minute i 20 sekundi borbe. Kako je i najavio, Cro Cop je suparnika bacio u parter i brzo odradio zadatak.

'Ne treba glorificirati pobjedu protiv Hyuna'

"Ruku na srce, ne treba sada glorificirati tu pobjedu, usprkos tome što je Hyun 11 godina mlađi i praktički je u naponu snage, teži je od mene desetak kilograma, ali nije on suparnik od kojeg bih ja trebao zazirati. Nije ovo pobjeda kojom bih se trebao previše kititi, da budemo na čisto. Ali, nakon godinu i pol pauze, ovo mi je lijepo zagrijavanje", iskren je bio Mirko u uvodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon pobjede Filipović je izazvao starog suparnika Wanderleija Silvu, a Brazilac je prihvatio poziv, tako da će ovaj dvojac po treći put odmjeriti snage u četvrtfinalu Grand Prixa. Prvi dvoboj u travnju 2002. je završio bez pobjednika, a u drugom je, u rujnu 2006., Mirko nanio Silvi jedan od najtežih poraza u karijeri. Iako se Cro Copov poziv Brazilcu u Saitama Areni činio spontanim, priznao je naš borac da je sve to bio ranije dogovoreni igrokaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BORILAČKI SVIJET JE NA NOGAMA! Potvrđena velika vijest: /

Cro Cop ima povijesnu borbu protiv starog znanca

Image
BORILAČKI SVIJET JE NA NOGAMA! Potvrđena velika vijest: /

Cro Cop ima povijesnu borbu protiv starog znanca

'Poziv Silvi nije bio spontan'

"Ništa se tu ne događa spontano. Zapravo, sve je to zakuhao Wanderlei na press-konferenciji ljetos kada me ničim izazvan sam prozvao i rekao da se želi sa mnom boriti, što je organizatoru super došlo i naravno da su mi sugerirali da ne bi bilo loše da prozovem Wanderleija. Znate i sami da ja to nikada ne bih radio. Kada sam ja prozivao bilo kojeg borca?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je Mirko za kraj da nije pričao sa Silvom nakon što je dogovoren njihov treći okršaj.

"Ne, on se odmah prebaci u nekakav svoj ratnički mod, ne želi me vidjeti ni mrtvog, takav je valjda", zaključio je Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo