Cro Cop progovorio o izazovu: 'Bit će čupavo'

'On nema moje iskustvo, ali nema ni moje operacije. S druge strane, ja sam bio i u puno težim borbama od njega tako da to iskustvo zna presuditi.

4.10.2012.
15:18
VOYO logo

Cro Cop u Zagrebu odrađuje posljednje pripreme za 'K-1 Rising Final 16' i meč protiv Randyja Blakea (14. listopada) te će u nedjelju krenuti prema 'svojoj drugoj domovini' Japanu kojem se jako veseli.

"Dobra je atmosfera, uzbuđen sam zbog ponovnog odlaska u Japan. Nikada nisam krio da mi je to najdraže mjesto za borbu, pogotovo Saitama. Ovaj put borba neće biti u Saitami, ali nema veze. Bilo gdje u Japanu je jedna posebna atmosfera, posebna publika i poseban doživljaj za svakog borca, ne samo za mene", izjavio je Cro Cop za Fight Site i progovorio o svom neporaženom protivniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To može biti dvosjekli mač. On nema moje iskustvo, ali nema ni moje operacije. S druge strane, ja sam bio i u puno težim borbama od njega tako da to iskustvo zna presuditi. Ja ga nikako ne vidim kao pobjednika u ovoj borbi. Bez imalo omalovažavanja, ja vidim da je on jedan mlad borac, potpuno posvećen sportu, skroman je, nije bahat, ne razbacuje se s nekim izjavama. U svakom slučaju borba će biti zanimljiva, a to je najvažnije za publiku. Bit će čupavo. Ima opasnih momaka, dolazi smjena generacija. Treniram svaki dan, spreman se i vjerujem u sebe, kao što svatko od njih vjeruje u sebe. Kad u jednoj večeri imaš tri borbe, treba imati i sportske sreće uz, naravno, vrhunsku pripremu i jedan nivo koji moraš imati kako bi osvojio turnir", kaže Mirko Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo