'GLEDAJTE, NAVIJAJTE' / Croata progovorio uoči nadolazećeg meča i poslao poruku Vasi: 'To mu mogu ponuditi'

Image
Foto: Youtube/VOYO

Croata se u subotu bori na KS 93, a prijenos je na Voyo

5.4.2024.
13:18
Youtube/VOYO
VOYO logo

Novi borilački spektakl najjače europske promocije, KSW-a, priredba KSW 93 održat će se ove subote, 6. travnja, u Parizu uz prijenos na Voyo platformi. U glavnoj borbi u kavez će ući prvak Salahdine Parnasse koji će se boriti protiv Valerija Mircee, a u ring će i hrvatski Argentinac Francisco Barrio Croata kojemu će protivnik biti domaći borac Aymand Guih. Croata je u KSW-u na omjeru 2-2, a posljednji meč u toj promociji odradio je u studenom 2022. kada je izgubio od Macieja Kazieczkog.

Image
EVO GDJE GLEDATI /

Spektakl u Parizu: Na KSW 93 vraća se Croata i očekuju nas sjajne borbe

Image
EVO GDJE GLEDATI /

Spektakl u Parizu: Na KSW 93 vraća se Croata i očekuju nas sjajne borbe

Uoči nastupa u Parizu Croata je dao intervju za Voyo u kojemu je otkrio što očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam rođen spreman i cijeli život treniram", rekao je na početku pa se osvrnuo na svog protivnika:

"Iskusan borac borio se u Bellatoru, borio se u puno kategorija. u 84, u 77, u 70 isto. Dobar je borac, dobar, ali ja imam istu igru sa svima. Ja se idem hrvati idem što manje udaraca dobiti da budem što što zdraviji sa 60 godina, da ne budem slupan. I to mi sad dobro ide. Pobijediti ga, to mi je cilj. Jedini cilj je pobjeda. Nema druge, nema druge. Ja ne gledam poraz. Ja ne razmišljam o smrti, ja ne razmišljam o porazu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što možete očekivati u mom meču? Moje borbe znaju nekada biti jako dosadne, nekad jako atraktivne. Pa eto, gledajte, gledajte, navijajte.. Bit će ako dobar event u Parizu. Bori se Parnasse za titulu. To je moja kategorija i ja gledam, ako pobijedim jednu - dvije borbe, da uhvatim tu titulu i to mi je cilj " poručio je Croata.

Za kraj pitanje je Croata dobio pitanje o Vasi Bakočeviću kojega je pobijedio na FNC priredbi u Beogradu i on je nakon toga rekao je rekao da želi odraditi s Croatom trilogiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam ga već ponizio usred njegova doma. U Beograd sam ga ponizio. Znači, pred njegovom publikom, pred deset tisuća ljudi, sam ušutkao cijelu dvoranu. Ljudi koji su navijali za njega su jako razočareni. Radio je jako prljave poteze, poteze za koje nisam vidio da su dopušteni u bilo kojoj organizaciji da su dopustili", rekao je pa poslao poruku Vasi:

"Ja mu MMA više nemam ništa, možemo u boksu napraviti tri runde boksa običnog i onda jednu jednu veliku rundu 'grapplinga' bez tapkanja. To mu mogu ponuditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli razgovor pogledajte u videu.

Prijenos spektakularnog KSW 93 eventa je na Voyo u subotu 6. travnja s početkom u 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo