Dama nema srama: Tukla se u 2. mjesecu trudnoće!?

Belgijka Cindy Dandois, u borilačkim krugovima poznatija pod nadimkom Borbena mačka, ušla je u ring u 2. mjesecu trudnoće i pobijedila svoju suparnici.

14.4.2011.
15:44
VOYO logo

Belgijska fajtericaCindy Dandois ovih je dana morala otkazati za lipanj dogovorenu borbu protiv zvijezde Strikeforcea Gine Carano, koja se vraća u oktogon nakon gotovo dvije godine izbivanja (posvetila se filmskoj karijeri op.a.).

Ali kada su fanovi saznali za razlog otkazivanja borbe, ostali su u šoku. Ne toliko informacijom da je Belgijka tri i pol mjeseca trudna, već činjenicom da se prije samo tri tjedna borila u ringu protiv Jorine Baars. Borba za MMA naslov Beneluxa održana je u Belgiji, a Dandois je, unatoč trudnoći, pobijedila tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odradila sam sve testove prije borbe jer sam imala problema s težinom, ali svi su bili negativni, pa nisam ni znala da sam trudna", branila se žena koja je u MMA karijeri odradila šest borbi i upisala pet pobjeda, uz samo jedan poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, Cindy Dandois je u toj borbi izbjegla teže udarce ili ozljede koje su mogle naškoditi nerođenom djetetu, ali postavlja se pitanje trebaju li nadležne komisije početi provoditi i testiranja na trudnoću prije nego što žene zakorače u ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je njezina borba protiv Gine Carano otkazana, Belgijka se ipak nada da će nakon poroda u rekordnom roku ući u formu i opet konkurirati za velike mečeve.

"Da nisam trudna, svakako bi se borila protiv Gine jer je moj najveći san u karijeri boriti se protiv nje. Nadam se da će me Strikeforce htjeti i nakon poroda. Ako potpišem ugovor s njima, odmah ću početi s treninzima i mislim da mogu biti spreman za borbu dva do tri mjeseca nakon rođenja djeteta", zaključila je Cindy Dandois.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo