VIDEO: / Ljubitelji boksa konacno dobili sjajan okrsaj

Americki 37-godisnji boksac Floyd Mayweather Junior pobijedio je u Las Vegasu odlicnog Argentinca Marcosa Maidanu vecinskom odlukom sudaca u sjajnoj borbi, cime je zadrzao perfektan ucinak u karijeri.

4.5.2014.
12:36
VOYO logo

Jedan od najbogatijih svjetskih sportasa stigao je u 46. borbi profesionalne karijere do 46. pobjede, ali ovo mu je sigurno bila jedna od najtezih, a lako moguce i najteza borba u karijeri.

Argentinski 30-godisnji boksac od pocetka je krenuo agresivno u mec. U cetvrtoj rundi je Mayweather zadobio posjekotinu nakon slucajnog sudara s glavama. Gledatelji su u svih 12 rundi u MGM Grand Areni u Las Vegasu uzivali u sjajnom boksu u kojem je pobjednik postao poznat tek nakon proglasenja rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je sudac bodovao 114:114, dok su ostala dva bodovali 117:111 i 116:112, ali je americki boksac mogao odahnuti i slaviti tek kada su procitali njegovo ime.

Oba boksaca su vjerovala da su zasluzila pobjedu. Mayweather je najavio da ce razmotriti revans u rujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako navijaci zele vidjeti nasu novu borbu, ucinit cu to. Ovo nije bila moja zadnja borba. Opisao bih borbu kao tvrdu i konkurentnu. To je ono sto su ljubitelji boksa zeljeli vidjeti. Maidana je vrlo dobar borac i ovo je bila jedna od najtezih borbi u mojoj karijeri. Nakon sto sam zaradio posjekotinu uslijed slucajnog sudara glavama, dvije runde nista nisam mogao vidjeti. Pravi sampion se moze prilagoditi svakoj situaciji i to sam ja ucinio, boksao sam dobro", izjavio je Floyd Mayweather Junior.

//www.youtube.com/embed/auKaCep0HOM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcos Maidana drzi kako je on zasluzio pobjedu.

"Osjecam da sam ja dobio mec. Floyd se nije borio kao sto sam ocekivao od njega. Dominirao je neke runde, ali ja sam dominirao vecinu meca. Revans? Zapravo bih ja njemu trebao dati revans jer sam bio bolji u ovom mecu i osjecam se kao pobjednik. Ne bojim se Mayweathera, mozemo se jos jednom boriti", izjavio je Maidana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo