'ISPADA DA SMO OD POČETKA SAMO GUBILI VRIJEME': / Evo zašto je propao Tysonov meč koji je cijeli svijet htio gledati

Image
Foto: Profimedia

Tyson je planirao povratak u ring koncem svibnja

22.3.2021.
23:09
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je koncem prošle godine, legendarni Mike Tyson, odboksao sjajan egzibicijski meč protiv Roya Jonesa Juniora, počelo se spekulirati o mogućem trećem meču protiv Evandera Holyfielda.

Obojica su, usprkos godinama, u vrlo dobroj tjelesnoj formi i Tyson je najavio kako će boksati nekoliko mečeva, pa se javnost podosta uzbudila oko mogućeg novog meča. Međutim, od tog meča ipak neće biti ništa, a iz Holyfieldova kuta su objasnili što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Nov 28, 2020; Los Angeles, CA, USA; Mike Tyson (black trunks) exits the ring after his split draw against Roy Jones, Jr. (white trunks) during a heavyweight exhibition boxing bout for the WBC Frontline Belt at the Staples Center.,Image: 572130985, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Problem je nastao jer su u Tysonovu kutu postali pohlepni. Holyfieldovi su htjeli da obojica zarade istu svotu novca, ali u Tysonovu kutu nisu htjeli niti čuti za to.

"Mislili smo da je sve dogovoreno, ali brzo je propalo nakon što su Tysonovi ljudi odbili ponudu. Otpočetka smo pregovarali u najboljoj namjeri, a ispada da smo samo gubili vrijeme", rekao je Holyfieldov menadžer Kris Lawrence.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tyson je planirao povratak u ring koncem svibnja, ali to, kako se čini, neće biti protiv Holyfielda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo