Loša vijest za sve navijače Mirka Filipovića!

Za navijače Mirka Filipovića koji su se nadali da će u nedjelju kasno u noći (tri ujutro) moći iz vlastite fotelje pratiti njegovu borbu s Brendanom Schaubom, nažalost, nema dobrih vijesti.

19.3.2011.
17:37
VOYO logo

Naime, Nova TV prvi put nakon 2005. godine nije otkupila prava na prijenos Cro Copove borbe, a neslužbeno se doznaje da nije htjela pristati na UFC-ov zahtjev da otkupi cijelu sezonu 2011., što je otprilike dvadesetak turnira, već je tražila samo Mirkove borbe, na što su Dana White i čelnici UFC-a odmahnuli rukom.

"Ne prenosimo Cro Copovu borbu jer nam nisu odgovarali UFC-ovi uvjeti. Podsjećamo da imamo bogat sportski program, boksački spektakl Vitalija Klička protiv Odlainera Solisa", objašnjava Vedrana Cvetko s Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijenosa neće biti ni na Eurosportu 2, na kojem se u veljači moglo gledati kako je teško stradao Fedor Emelianenko u borbi s Antoniom Silvom, no to je bila druga organizacija, Strikeforce.

Mirko nastupa u prvoj borbi glavnoga programa UFC-a 128 u New Jerseyu, protiv relativno neiskusnog Brendana Schauba, koji je dan prije borbe već slavio, ali zasad samo svoj 28. rođendan. Amerikanac je teško primio što ga Mirko naziva "gušterom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Umro sam od smijeha kad sam čuo da je Cro Cop rekao da je jači od mene. Ja sam taj koji odlučuje kako će se borba razvijati. Budem li ga htio nokautirati, ostat ću na nogama. A budem li ga želio prisiliti na predaju, ići ćemo u parter", hrabri se Schaub, a ima i adut:

"Pitajte Gabriela Gonzagu, od kojeg je Mirko izgubio, kako je sa mnom u ringu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo