MIOČIĆ SIGURNO NIJE OČEKIVAO OVAKAV POTEZ OD PRVAKA: / Ngannou se u obraćanju fanovima naklonio Stipi; 'Hvala mom protivniku...'

Image

Ngannou je do sada upisao 16 pobjeda, od čega četiri prije ove nokautom u prvoj rundi, i tri poraza u UFC-u

30.3.2021.
8:15
VOYO logo

Amerikanac StipeMiočić izgubio je UFC-ovu titulu prvaka u teškoj kategoriji mješovitih borilačkih vještina nakon što ga je u meču organiziranom u Las Vegasu Kamerunac FrancisNgannou nokautirao na početku druge runde.

Image
JON JONES ZATRAŽIO OD UFC-A RASKID UGOVORA: /

Potresi u elitnoj organizaciji nakon Ngannouove detronizacije Miočića

Image
JON JONES ZATRAŽIO OD UFC-A RASKID UGOVORA: /

Potresi u elitnoj organizaciji nakon Ngannouove detronizacije Miočića

Nakon poraza se Miočić zaputio u bolnicu na pretrage, što je normalni postupak, procedura nakon nokauta, pa dosad nije bilo njegova komentara na borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo i najvažnije, dobro sam. Znam da moj pad i nije bio najgraciozniji, ali, događa se, bio sam u nesvijesti", poručio je među ostalim bivši prvak u obraćanju fanovima putem društvenih mreža.

Želim čestitati Ngannou i njegovoj ekipi na dobro zasluženoj pobjedi. Subota navečer je bila vaša noć, uživajte u pobjedi. Ja ću zasad uživati u vremenu s vremenom, provesti neko vrijeme sa svojom obitelji i ovog ljeta poželjeti dobrodošlicu našem sinu na svijet. Ostanite s nama, Bog vas blagoslovio", poručio je. A fanovima se preko Instagrama obratio i novi prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konačno sam ugrabio pojas i to će potrajati. Ovo ovdje je više od pojasa, ovo je simbol nade i predanosti koji vam pokazuje koliko daleko možete otići ako vjerujete u sebe. Nije bitno koliko zaostajete, na koliko prepreka nailazite na tom putu (a vjerujte mi, može ih biti bezbroj), uvijek možete to prevladati i postići svoj cilj. Jedino ograničenje koje imate ste vi sami i ništa drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želim se vam se od srca zahvaliti navijačima, obitelji... Hvala vam na tome što ste mi pomogli da ostvarim ovaj san čak i u trenucima kada sam se osjećao iscrpljeno. Hvala vam što ste me motivirali kada sam bio umoran i što ste me gurali kada sam zapeo. Svi smo povezani u ovome i više ne možete pobjeći.

Hvala i mom protivniku Stipi Miočiću što je bio sjajan prvak. Bila mi je i uvijek će mi biti čast s tobom podijeliti Octagon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvala i čovjeku iza kulisa Marquelu Martinu, mojim trenerima Ericu Nicksicku i Deweyu Cooperu na svom napornom radu i odricanju. Hvala mom Xtreme Couture timu i svim timskim kolegama. I još jednom hvala mom bratu Kamaruu Usmanu", napisao je prvak na Instagramu.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo