Cro Cop poručio: 'Radije bih izgubio nego da mi dovedu nekog papka'

Kao i prijašnjih godina, Mirko Filipović će 2012. godinu završiti na tradicionalan način - borbom.

24.12.2012.
10:12
VOYO logo

"On je prowrestler i realno nema velike šanse. No, borbu sam shvatio vrlo ozbiljno i odradio odlične pripreme. Japanac je i viši i teži od mene i ništa se ne smije prepustiti slučaju. Ovo je ipak ultimate fighting, ishod nikada nije unaprijed zagarantiran i nisam podcijenio Suzukawu. Bori se pred domaćom publikom i dat će sve od sebe da pobijedi", istaknuo je Filipović.

"Nakon toga u planu je Zagreb 15.3, borba po K-1 pravilima. Protivnik još nije definiran, ali bit će svakako netko iz prve lige, jer da moram birati radije bih pružio vrhunsku borbu i izgubio nego da mi dovedu nekog papka pa da mi se ljudi poslije smiju. I borilački fanovi bi svakako neusporedivo više cijenili pravu borbu s pravim borcem pa taman i da izgubim nego iživljavanje na nedoraslom protivniku", najavio je Mirko svoje planove za 2013. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I legendarni Andy Hug je jednom godišnje radio priredbu u rodnoj Švicarskoj i dovodio isključivo vrhunske borce za protivnike. Pred domaćom publikom se borio protiv Bernarda, Aertsa, Leke, moje malenkosti... jer tako se to radi. Bila mi je želja da protivnik bude Gokhan Saki jer je on ponajbolji K-1 borac današnjice, ali nije sigurno da će biti dostupan u trećem mjesecu. No, vjerujem da bi se do kraja godine to moglo ostvariti, a to će biti vrhunski meč."

A onda je Cro Cop otkrio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon Zagreba me čeka Brazil u petom mjesecu. MMA borba u organizaciji ROYAL FC. Eto to je raspored za idućih nekoliko mjeseci, bilo je govora i o mom nastupu u Sarajevu protiv Denisa Stojnića 15.2 po MMA pravilima, ali to je sve još u fazi pregovora i ništa nije definirano iako bi to bila jako zanimljiva borba. Eto,toliko od mene i želim svima sretan Božić i Novu 2013!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo