MIRKOVI ŠOKOVI: / 'Obojica smo bili krvavi, bio sam stvarno uzrujan!'

Mirko Filipović je nakon osam godina dočekao svoju priliku za 'osvetu'. Večeras će u Krakowu hrvatski borac odraditi prvu borbu u UFC-u nakon 2011.

11.4.2015.
13:01
VOYO logo

Brazilac je pobijedio Filipovića 2007. godine, nanijevši mu vjerojatno najteži poraz u karijeri. Gonzaga je najprije laktovima na podu tukao Cro Copa dvije minute, a onda ga dokrajčio high kickom. Ni danas našem borcu nije ugodno vidjeti snimku tog dvoboja što je priznao i u intervjuu za The Star Phoenix koji je prenio portal Fight Site.

"To je nisko od promocije i mojeg šefa da prikazuju kako me udario u glavu", našalio se Filipović, a potom ozbiljnije dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na to gledam kao na normalnu stvar. Nije ugodno vidjeti kako te netko udara u glavu, ali to je sve dio posla. Platio sam cijenu. Nije to krivica UFC-a, već moja krivica. Ako me pitate volim li vidjeti tu snimku, ne volim. Dovoljno sam je puta vidio. Točno znam što se dogodilo."

//www.youtube.com/embed/199Ts4MZEiM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz od Gonzage udaljio je Filipovića od borbe za naslov UFC prvaka, tako da i ne čudi da se silno želi revanširati 35-godišnjem Brazilcu.

"Ova borba je važna. Želim poraziti sve protivnike, ali ovaj meč mi je posebno važan jer sam izgubio od njega u prvoj borbi. Mislim da je u revanšu teže onom koji je u prvom meču pobijedio. Mislim da je onom koji je izgubio lakše ući u meč jer je će biti bolje pripremljen, pametniji, s većom željom i gladniji. Zbog toga sam tu. Da bih dobio svoju osvetu. Čak i ako podbacim, znat ću da sam pokušao. To mi je dovoljno", naglasio je Mirko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filipović na svoje borbe ne dovodi suprugu i djecu, a nedavni sparing sa Stipom Miočićem ga je učvrstio u takvom stavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obojica smo bili krvavi. U tom trenutku je moj mlađi sin došetao iz drugog kraja dvorane. Bio sam stvarno uzrujan. Takve stvari se ne događaju u sportovima poput plivanja ili košarke. Tamo možeš dovesti svoju obitelj, ali ovo je nešto posve drukčije."

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo