Zovu ga 'Michael Jordan američkog kikboksa'!

Cro Cop saznao je ime novog protivnika u kvalifikacijskom meču za završni K-1 turnir.

14.9.2012.
18:31
VOYO logo

Iako mu je impresivnih 38. godina, Mirko Filipović ne želi samo tako otići u legendu. Dio svoje poznate čarolije naš će borac ponovno pokazati svijetu 14. listopada, kada se u Tokiju održava priredba 'K-1 Rising Final 16'. Protivnik će mu biti 13 godina mlađi, nešto viši i lakši Amerikanac Randy Blake, poznat i pod nadimkom 'Boom Boom', koji u kickboksu ima čak 23 pobjede, od toga 16 nokautom.

Izuzetno je brz i jak udarač, njegov trener ga je prozvao Michaelom Jordanom američkog kickboksa, a evo kako ga je ocijenio Mirkov menadžer Orsat Zovko u izjavi za Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogao je Mirko u Top 16 dobiti i lakšeg protivnika, recimo nekoga od Japanaca, no ovo je pravi suparnik da se Cro Copu vrati šampionski osjećaj. Dakako, s opasnijim suparnikom ide i veći rizik od poraza i neprolaska na završni turnir u prosincu u New Yorku, no ako želi ići do kraja, onda je ovo dobar protivnik. Za Blakea kažu da je najveća američka K-1 nada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čini se da to Filipoviča previše ne zabrinjava, previše je toga proživio u karijeri...

"Posljednja dva-tri tjedna malo me mučilo to što ne znam s kim se borim, no sada kada znam, bit ću na treninzima još motiviraniji. Radi se o mladom i perspektivnom borcu kojeg smatraju velikom nadom i nazivaju Jonom Jonesom američkog kikboksa, no ja se ne bih više bavio ovim sportom da svaki put kada ulazim u ring ne smatram da sam favorit. Neovisno s kim se borim, uvijek vjerujem u svoju pobjedu. Naravno, radi se o specifičnom sportu u kojem jedan udarac može presuditi i mogući su svi scenariji. Drago mi je što sam dobio kvalitetnog i atraktivnog protivnika, a ja ću ga dodatno prostudirati i taktički se još bolje pripremiti i bit ću maksimalno spreman za meč", izjavio je Cro Cop za portal fightsite.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo