NEZAUSTAVLJIVI HRGA OTKRIO ŠTO GA JE NATJERALO DA KRENE BOMBARDIRATI LITTLEA: / 'Kad sam vidio njegove provokacije, znao sam da je gotov'

Image
Foto: Screenshot

Filip Hrgović otkrio je jednu zanimljivost iz borbe.

27.1.2018.
22:56
Screenshot
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović prokomentirao je svoju treću profi pobjedu protiv Britanca Thomasa Littlea u Rigi.

"Osjećam se odlično. Sretan sam zbog pobjede. Mislim da sam dobro odboksao meč, normalno da uvijek može bolje. Krenuo sam prejako, trebalo mi je par rundi da se opustim, da ruke počnu letiti. Sve u svemu, prekid u četvrtoj rundi, treća uzastopna pobjeda prekidom. Ušao sam ovom pobjedom u TOP 100 teškaša. Sretan sam i zadovoljan", kazao je Filip Hrgović i otkrio jednu zanimljivost iz borbe. Naime, u trenutku kad je pritiskao Littlea, naišao je na provokacije britanskog teškaša. On ih je ovako objasnio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRGOVIĆ SREDIO BRITANSKOG BOKSAČA: Dobio na početku nezgodan udarac, onda je poludio i demolirao ga

"Trenutno sam spreman za osam rundi, možda čak i deset. I da je on to uspio izdržati, ja bi nastavio ovim tempom udarati do kraja. Bilo je teže nego u prva dva meča. Kad sam vidio njegove provokacije u ringu, znao sam da je gotov, znao sam da je uzdrman. To rade obično boksači koji nemaju rješenja. I trebaju vjetar u leđa da motiviraju sami sebe. Ja sam preiskusan za takvo što".

Hrgović je dobio i poklon koji govori što u WBC-u misle o njemu kao novom profi boksaču...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što mi je predsjednik WBC organizacije suvenir u obliku pojasa te organizacije. Nećemo stati na tom suveniru. Želim osvojiti onaj pravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo