OVAJ STVARNO NIJE NORMALAN / Pomahnitali McGregor opet prijeti djeci. Conor napisao pa obrisao odvratne poruke upućene Khabibovim klincima

Image

Na Twitteru je prvo objavio, a zatim i pobrisao poruku uvredljiva i prijetećeg sadržaja

6.8.2021.
13:49
VOYO logo

Irski MMA borac i nekada najveća zvijezda UFC-a, Conor McGregor, opet je na vrlo ružan način napao svojeg najvećeg rivala Khabiba Nurmagomedova. McGregor već neko vrijeme ima odvratne ispade po društvenim mrežama u kojima spominje djecu svojih protivnika ili njihove preminule članove obitelji, a sada je samo nastavio s vulgarnostima.

Nakon što je prijetio djeci Dustina Poiriera i nakon što je spominjao u ružnom kontekstu Khabibova pokojnog oca, Conor je zaprijetio njegovoj djeci. Na Twitteru je prvo objavio, a zatim i pobrisao poruku uvredljiva i prijetećeg sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet prijeti

"Želim pojesti njegovu djecu!!! Kad ih je zadnji put vidio? Suprugu? Majku? Mogao bi za promjenu malo vremena provesti s djecom i obitelji, a ne stalno pričati o meni. Barem prije nego što se negdje idući put spotakneš. Onda nećeš imati sreće koliko prvi put", napisao je McGregor i onda obrisao poruku, ali trag je ostao.

Image

Inače, Nurmagomedov ima troje djece i suprugu koja žive s njim u Dagestanu, a isto tako odavno se povukao iz svijeta borbe i nema se namjeru vraćati. McGregor je trenutno na oporavku nakon loma noge, a predsjednik UFC-a Dana White najavio je kako će se, kada se oporavi, vjerojatno opet boriti s Poirierom koji mu je nanio dva uzastopna poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo